Terapeutklinikken
 
Mit liv i meget korte træk
 

 

Jeg er født d. 20 marts 1964 i Herning og boede ca. et par år her, hvorefter jeg flyttede med mine forældre til silkeborg. Herefter, i ca. 6 års alderen, flyttede vi til Virklund som er en lille by 5 km syd for Silkeborg. Her gik jeg i skole indtil 1978 og levede som alle andre drenge på min alder. Dog var vi en lille gruppe, der var meget opsatte på at prøve egne grænser af, nogle vil måske påstå, at vi også prøvede andres grænser af.

I ca. 12 års alderen var jeg inde og se mit første hypnoseshow og jeg var dybt forundret over, at det kunne lade sig gøre. Jeg var på biblioteket for at finde bøger om emnet, men på det tidspunkt var det omgivet med megen mystik og dem der kunne, var ikke særlig villige til at give viden fra sig, heller ikke igennem bøger.

Jeg har siden hen grebet enhver chance til at læse/se når der har været noget med hypnose.

Det var også på det her tidspunkt, hvor jeg begyndte at interessere mig for at dykke og i dag er jeg overbevidst om, at det var det ukendte, der tiltrak mig og så selvfølgelig selve følelsen. Følelsen ved at dykke er ubeskrivelig og kan ikke beskrives, men skal opleves.

I 1978 flyttede mine forældre og jeg et par gange og hver gang skiftede jeg skole og måtte lære nye mennesker at kende.

Efter skolen fik jeg job i en farvehandel. Jeg var ved at kede mig ihjel, men der var en god ting ved det hele og det var alle de forskellige mennesker jeg mødte. Uden at jeg lagde mærke til det, begyndte jeg at lære en masse om mennesker og om hvordan man bevidst kan påvirke dem, uden at de opdager noget (Mind control i forretningsudgave). Jeg må åbenbart have været dygtig nok, for min mester ville have mig i lære. Problemet var bare, at jeg ikke kunne forestille mig at stå i en butik resten af livet, med andre ord, jeg var rædselsslagen ved tanken.

Men som altid når jeg er fokuseret på en ting, sker der noget og sandelig om ikke lykken tilsmilede mig endnu en gang. Jeg blev indkaldt til militærtjeneste i flyvevåbnet.

Flyvevåbnet er en moderne gren af forsvaret og er et aldeles udmærket sted at være. Jeg lærte en masse om mennesker, men alting har jo som bekendt en ende og det havde min tid i flyvevåbnet også.

I 1985 efter endt militærtjeneste gik jeg ind i byggebranchen. Det er et fantastisk godt sted at være for en kreativ person som mig. Her kunne jeg virkelig udfolde mig, se byggerier vokse fra bunden. Det er en tid, jeg tit tænker tilbage på. Det var sjovt og vi havde et fantastisk godt sammenhold håndværkerne indbyrdes.

På et tidspunkt kom jeg på akkord og akkord betyder øget indtjening, frihed og mere arbejde. Det gik i ca. 4-5 år, så sagde min ryg stop, det var slut.

I 2004 endte jeg på et lager på en fabrik, det var det værste, jeg nogen sinde havde prøvet, jeg har aldrig følt mig så overvåget. Jeg har aldrig følt, at jeg i den grad spildte min tid. Der var på ingen måder plads til kreativitet, det var det samme dag ud og dag ind.

Men som altid, når noget ser allermest sort ud, sker der noget. Jeg faldt over en annonce i vores lokale ugeblad, om et introduktionsmøde til hypnoseuddannelse. Det var det her, jeg havde drømt om i hele min ungdom og her var det, lige foran mig. Jeg var ikke længe om at beslutte mig og i 2005 stod jeg med grunduddannelsen og var absolut motiveret til at tage den store Masteruddannelse, så i 2006 var jeg så færdiguddannet NLP Master practitioner og Master hypnoseterapeut.

Efter uddannelsen er det gået slag i slag, jeg fandt hurtigt ud af vigtigheden i at holde mig opdateret og blive bedre, for en ting i den her branche er sikker, hvis man ikke er dygtig, så sulter man ihjel. Jeg overlever, fordi jeg altid giver mine klienter en god og brugbar behandling, mine klienter skal mærke resultater. Jeg giver mig også altid tid til at tale med mine klienter om deres problemer.

Når man hjælper personer med deres følelser og tankemønstre, får man også kendskab til deres fysiske problemer.

I 2007 tog jeg et kursus i kinesiologi, egentlig var det af ren og skær interesse, det var ikke noget jeg havde tænkt mig at praktisere. Men jeg blev så overrasket over hvad der skete, men havde samtidig min skeptisk i behold. En hel del af det der skete, kunne jeg umiddelbart forklare med hvordan underbevidstheden arbejder, men ikke alt.

I 2008 begyndte jeg at tage kurser i massage, jeg fandt hurtigt ud af, at ved at kombinere kinesiologi, massage og min viden omkring underbevidstheden samt det autonome nervesystem, så havde jeg et virkeligt godt redskab, til at behandle spændinger i kroppen med.

Jeg er nu fuldstændig overbevist om, at jeg endelig er endt på den rette hylde og har det fantastisk med at hjælpe andre, jeg glæder mig til hver eneste arbejdsdag.

Det bedste, jeg ved, er når mine klienter kontakter mig efter endt behandling og beskriver, hvordan forandringen har været.